Bara för att jag har världens bästa häst

Alltså, jag tror inte att jag egentligen förtjänar att äga Wadiah. Hon är så otroligt fantastisk och så himla fin! Idag red jag. Jag har fortfarande lite strul med knät och får inte böja det för mycket så det blir ju ingen hårdträning direkt, men vi kämpade på i lugn takt.
Stackars Wadiah, hon får nog lite otydliga signaler ibland, men skam den som ger sig! Hon har sånt otroligt driv och fantastisk vilja att göra rätt -det är verkligen en fröjd att få jobba med henne!
Hon lär sig också otroligt snabbt, det jag kämpade med för några dagar sedan gör hon idag utan att blinka. Alldeles för bra för att vara sant.
Hon älskar galopp också, så idag blev det ”belöningen” när vi hade jobbat lite med vikthjälper och annat – att få galoppera lite. Hon gjorde galoppfattningarna otroligt snyggt, behövde bara göra en minimal halvhalt och tänka galopp så fattade hon. Åh hon är verkligen fantastisk!

Suck. Hon gör mig verkligen så lycklig.

Efter ridningen idag så mockade jag hennes box samtidigt som hon stod i spolspiltan och väntade på att jag skulle bli klar. Jag kände mig sådär lycklig och varm i bröstet som man bara vid vissa speciella tillfällen. Så tittade jag på henne och hon gäspade stort och småsov lite grann. Min fina fina häst. Min.
Och jag har sååå många år kvar med henne. Underbart.

Det är nästan så jag vill införa obligatorisk ridning för alla i hela världen bara så att alla ska kunna få känna den här underbara kärleken och känslan.

Puss på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.