Min fantastiska häst.

Igår red jag ett pass på banan. Alltså, den känslan. DEN KÄNSLAN.

Hon var så jävla perfekt. I slutet av passet när jag bara kände mig översvämmad av lycka och stolthet av att äga världens finaste häst så kunde jag inte låta bli att fälla en tår. Allting bara stämde.

Och trots sina ynka 4 år (snart 5 dock!) så gjorde hon galoppfattningar att dö för. Det var som att man bara behövde tänka galopp så flöt hon in i en helt underbar galopp. Ja, det var helt enkelt otroligt. Vilken jävla tur jag har som har henne.

Idag har jag pluggat och jobbat på ridskolan, det var väldigt kallt. Världens tristaste väder -mörkt, kallt, blött och blåsigt. Inget kul alls.
Imorgon ska jag och Åsa rida ut en runda och så blir det en heldag med plugg efter det. Gärna säger jag, som helt plötsligt har funnit tjusningen i att plugga. Säkert bara för att jag nu läser om mitt absolut största intresse, det jag brinner för, det hela utbildningen har kretsat kring att få göra, det jag vill hålla på med i större delen av mitt liv. Det är så himla roligt.
Har dock fått order av min handledare att inte ”grotta ner dig för mycket i allt roligt” för det skulle jag nog inte hinna med. Men jag tänkte göra ett försök iaf ;)

Jag vill verkligen komma igång med livet nu, börja jobba och bygga upp min framtid. Skaffa en till häst (minst), ta föl på Wadiah. Utvecklas utvecklas utvecklas. Jag vill satsa på min ridning, inte satsa som i tävla, men satsa som att träna träna träna och bli riktigt duktig. Och mina hästar ska bli riktigt duktiga. Duktigare.

Nu är det snart dags att titta på Bonde söker fru. Ett av favoritprogrammen såklart. År efter år.

Puss!

Kommentera