Goder morgon!

God morgon!

Nu är det slut på julledigheten! Dagen började tidigt i grisstallarna. Ett stall var tomt idag så det gick ovanligt smidigt och snabbt, skönt!

2015-01-03 07.50.15

På jobbet har de gått över till rundbalar med halm jämfört med förra året då halmen kom i stora fyrkantsbalar. Kan låta som att det inte gör så stor skillnad? Det gör det.
Dels arbetsmässigt, då halmen inte är lika packad så man måste hämta och fylla kärran fler gånger. MEN framförallt -MYCKET DAMMIGARE. Jag trodde nästan att jag dog lite idag, stora moln av damm som puffar upp när jag skulle fylla kärran. Nu är jag alldeles tjock i halsen och känner mig nästan lite förkyld. Tack och lov så vet jag att det inte är långvarigt, när helgen är över försvinner förkylningskänslan också :)

2015-01-03 07.49.30

Idag blir det först en långfrukost framför TVn för att få den där härliga helgkänslan fastän jag har gått upp tidigt, sen blir det en utflykt till Uppsala för lite shopping. Jag ska nämligen till Erikshjälpen och kolla om det finns någon trevlig bokhylla, är ju på jakt efter en bokhylla till köket. Sen blir det nog en del annan shopping också om jag känner mig själv rätt ;)
Såg på reklam att Jula hade underställ för 49 kr just nu, så det måste självklart spanas in! Perfekt att ha när man rider och blir svettig så att man alltid måste tvätta tröjan man har närmast kroppen, man måste ju ha några underställströjor på lager då!

 

 

 

2 reaktion på “Goder morgon!

Kommentera