Här gapar det tomt!

Ja minsann, inte uppdaterat på hela dagen igår och knappt idag heller – ajaj!

Antagligen beror det på att jag är sååå upptagen med mitt fantastiska exjobb. Kan inte slita mig. Och det menar jag helt oironiskt. Jag är lite rädd för att blogga om det eftersom jag tycker så synd om de som läser och sitter med tråkiga exjobb (om det nu finns några sådana). Sen blir det ju lite trist att läsa om också, ni vet ju nu att jag har världens roligaste exjobb ;)

Efter att ha suttit hela dagen med plugget så tänkte jag att jag skulle rida en sväng, men vädret sa nej. Det är isgata precis åt alla håll från stallet och Wadiah har ju bara skor fram så det blir lite väl risky att försöka ge sig ut nu. Speciellt eftersom hon inte har blivit riden ordentligt på flera dagar nu.
Så det blev lite stallmys istället. Borsta, frisera, mysa, fixa. Så tränade jag lite grann på att ”hamra” på bakhovarna. Hon gillar ju inte det (därav att hon inte har skor bak) så det måste tränas på så vi så småningom kan få på skor och därmed brodd så inga isgator i världen kan stoppa oss ;)
Sen blev det en massa mys och så fick hon öva på att stå ensam inne i stallet i boxen. Hon klarade det galant. Tänk vad hon har utvecklats sen hon kom hit. Då försökte hon typ hoppa ut ur boxen när hon stod ensam inne. Nu vet jag ju att det handlar om att hon inte kände sig hemma här i början (det tar ju alltid lite tid innan de blir trygga på nya ställen), men ändå. Det är kul att se att hon börjar bli trygg här. Med mig. Vi har ju så många år tillsammans framför oss!

2015-01-13 18.48.49

Duktiga fina Wadiah!
Så fick hon stå där och öva på att vara ensam medan jag gjorde en av de sakerna som kan vara bland de tråkigaste sakerna med att ha häst -smörja all utrustning. Det är såå himla drygt. När man väl gör det så är det inte så farligt, men det är ju det där med att man ska få tummen ur också. Men nu är det gjort och jag känner mig så duktig! Nästan lika duktig som Wadiah.

 

– Hon hälsar förresten! ;)

 

2015-01-13 18.49.11

 

ÄlgWadiah. Alla säger att hon är docksöt, men från den här vinkeln vet jag inte riktigt..

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.