Boktips

Här kommer ännu ett boktips!

Vill tipsa om den här boken;

En jättemysig bok som handlar om precis vad man tror att den handlar om; en gubbe och en katt. Jag skulle inte beskriva den som en väldigt ”givande” bok, den har liksom ingen direkt handling. Men det är en väldigt mysig bok som inte är särskilt lång (bara typ 3 timmar på Storytel) och den är en sån där perfekt ”mellanbok”. Ni vet, när man har läst en riktigt bra bok och man känner att man inte riktigt kommer att hitta någon som kan mäta sig med den förra. Då är den här boken perfekt. Ungefär som när man ska smaka på olika smaker och äter bröd emellan för att neutralisera smaklökarna.
Den här boken är ett perfekt bröd.
Lämnar en med en mjuk och gosig känsla. Inget djupt. Inget jobbigt. Lite härligt filosoferande bara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.