Tisdag 20 Jan

Idag mår jag inget vidare!
Har huvudvärk och känner mig helt seg och slut i kroppen. Till och med uppsatsen fick vänta idag.

Hade bestämt tid med hovslagaren att hon skulle komma hit och försöka sätta på bakskor på Wadiah så hon slipper halka runt. Wadiah var ju inte så förtjust i det sist så vi väntade så jag skulle hinna öva lite, och idag var eldprovet.
Jag tänkte att jag skulle rida henne ordentligt innan hovslageriet så att hon var lite mer avslappnad och trött inför skoningen, och det visade sig fungera riktigt bra! Hon var supersnäll, krånglade lite grann på första sömmen på vardera hoven, men sen var det inga som helst problem. Fantastiska häst! Det är så kul att se att det händer lite, att hon börjar känna sig hemma och att hon börjar lite på mig.

 

Förresten så fick jag igen ordentligt när jag sa det där om att Wadiah kunde stå flera dagar oriden och var helt hanterbar efteråt. Nja. Inte riktigt sant. Iaf inte att döma av gårdagen då det blev lite rodeo och lite galopplöp över fältet både en och två gånger. Men vi avslutade det hela lugnt och bra. Tack och lov. Vi har en tendens att alltid avsluta väldigt vänskapligt jag och Wadiah. Oavsett om vi haft våra duster tidigare under passet.

 

Ikväll blir det lugn och ro och massor med te. Jag har inte tid att bli nedsatt just nu. Jag har ju så mycket roligt framför mig, och nästa vecka väntar något alldeles särskilt…

 

Puss!2015-01-18 13.55.30

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.