Onsdag

Känner mig fortfarande inte på topp, mosig i skallen, trött och har svårt att koncentrera mig. Är trött, men kan inte sova på kvällen. Kanske är det ovana.
Jag är ju ensam i huset nu.

Idag satt jag med exjobbet en stund på morgonen, men jag kunde verkligen inte koncentrera mig. Gick ut till stallet för att få lite luft men det blev inget bättre för det. Istället tog jag en dusch och la mig för att vila lite innan jobbet, men inte kunde jag somna heller. Förlåt, vet att jag är gnällig nu, men det känns så konstigt, vet inte vad det är och det stör mig så mycket för jag vill fortsätta vara så effektiv som jag har varit nu ett tag.
Sen åkte jag iaf till jobbet, hade fått ett samtal precis innan jag började att jag numera även ska ha teorilektioner för ungdomar. Ska bli jätteroligt att ha teori med lite äldre ”barn” också. Inte bara pyssel.

Väl på jobbet gick det bra, hade en dipp mitt i passet där jag bara blev yr och hade svårt för att se klart. Som tur var så hade jag med mig en clementin som hjälpte upp situationen lite grann. Men lite obehagligt var det minsann.

Imorgon ska jag in till Uppsala en sväng, Zoega ska äntligen få sin lilla knöl undersökt hos veterinären och sen ska M komma hit och vi ska käka och ha det lite mys. Wadiah ska få sin vaccinering imorgon också, himla behändigt med att hyresvärden är kompis med en veterinär ;)

Idag har det snöat, så nu ser det lite ljusare ut här. Det är skönt när det ljusnar upp lite, även om jag inte alls är särskilt förtjust i snön.

2015-01-21 12.34.12

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.