Kylig fredagskväll

Igår var M här och vi hade lite tacomys och filmmys. Så mysigt! Härligt med lite sällskap och vi hade en massa att ta igen. Blir ju så när man typ aldrig ses ;)
Jag är nog världens sämsta kompis, och det har jag varit länge. Är otroligt dålig på att höra av mig och träffa folk. Måste bli bättre på det.

Igår fick också Wadiah sin vaccinering så igår blev det bara en försiktig uteritt (ensam!) i skritt. Hon var så himla duktig, nu kan vi snart rida ut själva utan några som helst problem. Härligt!

Idag hade jag nog egentligen inte tänkt att rida, men efter 8 timmars exjobb var jag så mosig i huvudet att jag var tvungen att gå ut och aktivera mig lite. Annars hade jag nog somnat på soffan och inte gjort något vettigt resten av kvällen.
Det blev dock inte så hårt arbete med Wadiah idag, blev lite skritt på banan. I har varit så duktig och skottat banan, tyvärr är ju dock banan stenhård under snön, så det hade nog egentligen varit lika bra att låta snön ligga, men det är sånt man får ta! Man kan ju göra väldigt mycket i skritt också. Och med tanke på formen jag var i idag var det nog lika bra att det blev som det blev.

Men oj vad duktig hon var! Vi gav oss på lite sidförande, och jag har haft lite funderingar på hennes höger bak -hon verkar så himla stel i det. Hon verkar tycka det är lite smått obehagligt bara att man lyfter det bakbenet och håller det i ”hovslagarställning”. Ibland, inte alltid! Hade det varit mer tydligt hade jag ju självklart tagit henne till veterinär, men jag misstänker att det kan vara att hon inte har musklat sig så bra där, det är som att det bakbenet alltid glider lite på räkmacka genom våra pass tillsammans. Mest för att jag är för mesig och inte vill sätta för höga krav. Hon har tex. svårt att fatta vänster galopp vilket tyder på att det bakbenet är lite svagt. Så idag var det fokus på att peta in speciellt höger bakben inunder henne, och det gav riktigt bra resultat! Tog inte långt tid förrän hon frustade nöjt, och lika nöjd var jag. Hon överraskar mig varje dag.

 

2015-01-23 19.10.58 2015-01-23 19.10.35

Imorgon blir det jobb på ridskolan, sen blir det en ledig söndag, NAJS.

 

Puss!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.