Utslagen

Åh hjälp mig, är heeelt död idag.

Jobbade på ridskolan på förmiddagen, det var ganska lugnt så inte alls så slitigt som det var i höstas. Älskar att jobba jämna lördagar. Sen när jag kom hem stod A och väntade på gårdsplan, jag har lovat att vara hundvakt över natten. Efter att ha kastat in hundarna och plockat ut lilla Zoega gick jag bort mot stallet. Jag har ju ridit Wadiah fyra gånger denna veckan, och kommer att rida ut med Sissi imorgon, så att rida idag kändes inte aktuellt. Kom då på att jag kunde gå en promenad med henne och Zoega, så vi gick ner mot skolan och vände. Det gick faktiskt väldigt bra, trots att Wadiah undrade varför i hela h*lvete folk bestämde sig för att åka skridskor och spela hockey för?!
Zoega tyckte det var fantastiskt att se sig om, men frös om sina små tassar, så halva turen fick hon åka Annies vänsterarm. Men det gick bra det också.

Hem igen, mocka och fixa i stallet, in och käka lunch för att sedan totaldäcka på soffan. Vaknade en timma senare med spränghuvudvärk och kunde knappt röra mig. Ja jag vet, jag är alldeles för gnällig nu. Men det är ju faktiskt min blogg och då får väl jag skriva vad jag vill?

Nu ska jag kurera mig. Alvedon och Ipren, te, sömn och choklad. Finns väl ingen sjukdom som inte blir bortskrämd av det?

 

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.