Gah

Skulle ha åkt upp till J och L och hälsat på i em, men börjar få migränkänningar. Kan bero på att kaffet är slut här hemma. (!!!!!!!). Det ska jag berätta för er, att det är inte ofta det händer. Igår var det nästan lite panik. Mamma kom ut från köket med panik i blicken när hon förskräckt berättade att nu var bannemej kaffet slut. Emergency!
Hon sprang runt i cirklar ett tag och svamlade på okänt språk innan vi lyckades skrapa ihop kaffepulver till två koppar så hon kunde lugna ner sig lite. Det är inte lätt att leva alltid.
Så det kan absolut vara en anledning till att migränen knackar på.

Jag är så trött på migrän. Varför drabbas vissa människor av det medan andra inte har några som helst bekymmer med det? Är det bara genetiskt? I perioder är det verkligen ett problem eftersom det är svårt att få någonting gjort med migrän, oavsett hur mycket man försöker.

Men men, ikväll kommer mina syskon hit så det ska bli kul att träffa alla igen. Det är så himla mysigt när vi ses och umgås hela familjen. Tanken på att vi aldrig någonsin kommer att bo med varandra igen är fortfarande något svindlande för mig. Det känns på ett sätt som att alla bara behövde fixa lite saker på annat håll ett tag, men att vi kommer att återförenas snart så det blir ”som vanligt”. Knäpp man är. Och när jag bodde med mina tre bröder tyckte jag bara att det var såååå jobbigt, för de gjorde alltid bara killsaker. Jag hade aldrig någon att leka med.
Annat är det nu!

Imorgon funderar jag och mamma på att åka till Gislaveds antikvariat, visste inte att det fanns något sådant i Gislaved ens. Mamma nämnde det förut men sa att hon inte visste öppettider, så jag kollade upp det där. Glad man blev när de hade öppet tisdagar, torsdagar och lördagar ojämna veckor. Najs! Får se om det blir av att vi tar oss en utflykt jag och mamma.

 

Nu blir det vila för att bota migränen. Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.