En tisdag i februari

Idag har jag jobbat med korna. Det var dags för klövverkning så S ringde och frågade om jag kunde hjälpa till, och visst kan man det! Inte utan att man saknar damerna lite när man inte jobbar så ofta i ladugården längre. Men det kanske blir ändring på det, idag jobbade jag nästan hela dagen och så ska jag ta kvällsmjölket på torsdag. Det kändes skönt att vara tillbaka. Kor är underbara djur.

Igår när jag skulle sova så märkte jag något mycket irriterande. Jag hade fått ont i halsen. Sådär så att det liksom sticks och man måste svälja hela tiden för att det inte ska bli jobbigt att andas. Superirriterande. Speciellt när man ska sova.
När jag vaknade idag på morgonen så kändes det inte ett dugg bättre. Ju mer dagen gick desto mindre stark röst fick jag. Tur att man inte måste prata med korna hela tiden. De förstår en ändå. Allra konstigast var det när jag åkte hem, jag kände att det var något som var.. fel liksom. Till sist kom jag på det. Jag kunde inte sjunga med i låtarna. Weird.

Nu har jag kurerat mig med 1000 koppar te (vilken jävla tur att jag fick en ny tekanna, tack mamma!) , alvedon, ipren och halstabletter för att förhindra att det blir värre till imorgon. Skulle vara jättejobbigt att ha alla teorilektioner imorgon utan röst.

Här kommer förresten en bild på min fina fina tekanna som jag fick av mamma. Är så glad över den! Visst är den fin?

2015-02-03 22.12.49 Namnlöst

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.