En torsdag i februari

Idag har jag jobbat, tog kvällsmjölket idag eftersom S ville måla taket i ett rum i huset. Inte mig emot, det är så skönt att komma dit och mjölka nu, det är inte så många i gropgruppen och robotkorna går jättebra numera. Går väldigt smidigt med andra ord!
Dessvärre var det en av korna som jag märkte inte mådde så bra, det är det absolut tråkigaste med att jobba med kor. Eftersom det finns så många djur så är det ofta någon blir sjuk. Men oftast går det också ganska bra, med rätt behandling och omvårdnad!
Då är man ändå glad att man märkte att de inte mådde bra så tidigt som man gjorde.

Igår var jag på ridskolan och jobbade, hade teori med ungdomarna för första gången. Det var så himla roligt! Det är roligt med barnen också såklart, men omväxling förnöjer! Man kan ju liksom göra liiite mer avancerade saker och gå in liiiite mer på varje sak man pratar om. Roligt. Och som inte det vore nog så märker jag ju själv hur mycket jag utvecklas som person också, hur min teknik att lära ut filas och blir bättre. Mycket roligt.

Mindre roligt är att jag har blivit förkyld. Vad är detta?! Jag BLIR aldrig förkyld?! Men nu är jag lite orolig att min röst kommer att försvinna totalt någon morgon framöver. Men det må väl vara hänt, nu ska jag ju inte ha fler lektioner förrän på måndag, så helgen kan gott få gå åt att kurera mig. Jobba på ridskolan på lördag, men det är bara förmiddag och bara stalljobb, så det ska bli skönt.

Nästa vecka blir det mer jobb än vanligt också, har blivit så att jag ska mjölka tisdag och ridskolan som vanligt mån + ons och även ta Es pass på tors. Mycket jobb blir det!
Men tur att det är roligt, och givande :)

Ingen bild idag, men det får gå ändå. Ska försöka bättra mig till imorgon!

 

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.