Hästdrömmar

Är sååå himla sugen på att köpa en häst till. Ännu en fantastisk arab. SÅ JÄVLA SUGEN.

Men steg nr.1 är att skaffa en bil som kan dra hästsläp. Jag funderar lite på att köpa en skräpbil med drag och ha två bilar tills dess att jag kan uppgradera mig och köpa en riktigt bra bil som funkar både som varjedag-bil och dragbil. Men som det är nu är min lilla bil ovärderlig, den är så billig att ha och att köra, skatten och försäkringen är billiga så den är ju egentligen vad jag har råd med för tillfället. Skulle man köpa en skräpbil kan man ju bara trafikförsäkra den och sen köra den tills den rasar. Men då ska man hitta en bil som är någorlunda okej så man ändå vågar ge sig ut med den och en häst bakom.

Men som sagt, vansinnigt sugen på en häst till. När jag har lite tid över brukar jag fantisera om min fina lösdrift med väääärldens härligaste skötselavdelning (uppvärmd såklart) där jag har plats till hur många hästar som helst. Nästan iaf. Gå ut till lösdriften och mötas av en hel flock av hästar som hälsar på en och vill vara med. Sedan välja ut vilken/vilka man ska rida för dagen. Eller så kan man ta med sig typ alla sina vänner och rida ut en lång härlig tur i solen. Ja, det är något att drömma om minsann!
En vacker dag så kanske..

Men för tillfället får jag nöja mig med Wadiah, och det gör jag så gärna. Hon är ju allt man kan önska, och allt jag någonsin kunde drömma om hos en häst.

 

Kommentera