Post alla hjärtans

Igår var det alla hjärtans dag. Idag är det inte det.

Idag har jag en mysdag. Det har jag för att jag har liite dåligt samvete över min lilla hund för den här veckan. Det är nämligen så att hon löper, och med löpet blir hon otroligt trött och mysig och vill bara ha närhet heeela tiden. Och eftersom en annan är kvinna och kan tänka sig hur hon känner så känner man sig lite skyldig att vara hennes kontaktperson och finnas nära under den här svåra tiden.
Och denna veckan har jag verkligen misslyckats med det. Jag har knappt varit hemma någonting på kvällarna och på förmiddagarna har jag bara suttit inne i matsalen och pluggat. Stackars lilla djur.

Idag tänkte jag kompensera för det. Kanske att jag tar mig en ridtur på Wadiah, men annars ska jag bara finnas här för henne. Min lilla skatt.

 

Puss!

Kommentera