Neje!

Jag har blivit sjuk! På riktigt!

Känns som att mitt immunförsvar på senare tid helt har gett upp?! Vad är det som händer?!

Började känna mig lite tjock i halsen i måndagskväll när jag jobbade, men tänkte inte mer på det. Inatt vaknade jag kl 2 av att jag drömde att min hals var så svullen att jag inte kunde andas, att jag försökte ringa 112 men fick inte fram ett ord. Men det var ju bara en dröm tänkte jag och skulle somna om. Om det bara inte var för att det var så himla kallt i rummet. Och att halsen värkte så jävligt. Fast bara på ena sidan. Men det gick liksom upp i ena örat.
Efter en timmas vändningar och vridningar insåg jag att det var ingen idé att försöka somna om, och morgondagens plugg var alldeles för viktigt för att en uppfuckad natt skulle få förstöra. Så upp kom jag, tog febern – 38 graders feber och höger halsmandel var dubbelt så stor som vanligt. Eftersom jag inte kunde svälja så kunde jag inte äta något, och jag hade inte direkt något annat att göra.

Jag har ju inlämning på uppsatsen alldeles snart, och en massa som måste göras innan dess, så ingen tid får gå till spillo. Mellan halv 4 och halv 7 i morse satt jag och pluggade lite för att sedan försöka sova lite till. Men det gick inget vidare. Har glömt hur överjävligt det är med feber.

Lite mer plugg kunde jag  klämma in, men kvaliteten var väldigt tveksam. Aja, jag insåg snabbt att det inte blir något jobb imorgon iaf, så det blir väl ”bra” -med en extra vilodag. Det är bara sjukt typiskt att jag blir dålig precis innan inlämningen av min utbildnings viktigaste arbete. Men sånt är livet.

Nu sitter jag och svetttas-fryser-svettas-fryser.. Life is a bitch.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.