Ojoj!

Idag råkade jag visst köpa en bil! Nu finns det snart inga ursäkter för att inte åka iväg med Wadiah kors och tvärs.

2015-03-14 12.41.13-3Jaa, det är en skruttbil! Men den funkar! Och den var helt ok fräsch inuti, kostade en väldigt liten peng och får dra relativt mycket på b-kort. Automat var det också.

Nu ska här bara övas lite grann så ska jag och Wadiah ut på äventyr sedan :D

 

Idag red jag en sväng på banan också i det fina vädret. Jag säger det igen – vilken jävla häst jag har! Helt fantastisk var hon, så imorgon får hon lite belöning genom en lång uteritt på morgonen med resten av L100-gänget. Själv är jag helt slut, benen bara värker. Vilket jäklarns träningspass det blev! Den där sadeln som jag provade idag och igår får definitivt stanna hos oss. Har jag tur kan den nog ge mig något av en beachbody. Skämt långtåthelveteåsido.

På tal om beach så beställde jag mig ju en baddräkt. Har glömt om jag skrev det här på bloggen? Men som många av er vet så har jag lite annorlunda storlek/ar när det gäller olika delar av överkropp och underkropp, så därför fick det bli nätet denna gång. Resultatet blev faktiskt riktigt bra! Baddräkten var riktigt snygg och satt som en smäck. Nu kan jag åka till badhuset och motionssimma med pensionärerna. :)
Jag gillar egentligen att simma, men har inte kunnat tänka tanken att gå till ett badhus de senaste åren. Dålig självkänsla och sådär. Själv kan jag dessutom känna att bikini är lite.. malplacerat när man ska till badhus för att motionssimma? Men iaf, nu när jag bor i lilla Knivsta så känns det på något konstigt sätt mer okej att åka till badhus. Kanske för att det antagligen inte är så mycket folk där och att de som är där är pensionärer. Kanske.
Så nu ska jag bara ha lite tid över så jag kan åka och simma! :D

Dålig bild på baddräkten:

2015-03-14 19.38.34Beställd från bonprix, som f ö har riktigt bra storlekar och bra priser! Vad tycker ni om nya dräkten?

Puss!

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.