Världens bästa söndag

Idag har jag haft den bästa söndagsförmiddagen på väääldigt väldigt länge! Uteritt i nära två timmar i strålande solsken, vindstilla och bara helt underbart. Jag hade precis lagom mycket kläder på mig och Wadiah var en ängel. De två dressyrpassen på banan igår och i förrgår gav verkligen resultat! Herregud, det var som att sitta på små rosa moln. Som gick att styra. Hon var underbar. Kan inte beskriva känslan -men vi flög fram! Takten satt som en smäck, hon var så mjuk och fin i munnen att jag knappt behövde krama tyglarna för att få fram vad jag ville. Och hon bara löd, utan att ifrågasätta, dra upp huvudet eller tassa iväg på tårna. Hon var bara fantastisk.

2015-03-15 12.57.32 2015-03-15 10.16.22 2015-03-15 10.16.42(Nästan) Hela gänget på samma bild! Wadiahs öra syns i skuggan iaf.

 

Kan inte fatta att jag, lilla lilla jag, har en så otroligt fin och trevlig häst. SOM MIN EGEN.
Min högsta dröm har faktiskt gått i uppfyllelse. Svindlande tanke!

 

Puss!

 

Kommentera