Min pärla.

Så jävla fin hon var idag.

Igår när jag red var det ingenting som fungerade i början. Så jag gjorde som jag brukar.
Gjorde halt. Tänkte. Fortsatte. Jag tänker bäst när hon står still och jag bara kan ägna mina tankar fullkomligt till att analysera vad det är som inte fungerar i kommunikationen.
Analysen slutade med att jag tog två steg bakåt. Fokus på gas och broms.
Resultatet blev ganska bra! Det var väl inte direkt någon grand prix nivå, men helt ok vid jämförelse med hur passet började.

Idag hade vi lite bättre utgångsläge. Gas och broms hängde i sedan gårdagen. Det är den där vänster galoppen vi har lite problem med, men när vi väl fick till den en gång så kändes det som att allt släppte. Efter det var hon helt otrolig. Så jävla lyhörd och fin. Älskade häst.

Ikväll blir det ett glas rött och soffmys med Zoega. Inte utan att jag nästan blir lite skraj när jag tänker på vilken tur jag har haft som har så otroligt fantastiska djur omkring mig. Tänk om något skulle hända dem liksom?

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.