Fina vårväder!

Har precis kommit hem från en ridtur i det vackra vårvädret på världens bästa häst. Hon var otroligt stel i början, kändes som att sitta på något hårt och hackigt, men så snart vi kommit förbi de värsta partierna (dvs. maskinen som sopade skolgården, påskkärringen som hängde och dinglade från en skylt och de färgglada fjädrarna som satt fast i en buske och vajade i vinden) så slappnade hon av och vi hade en riktigt trevlig ridtur. Vi har ju fortfarande inte kommit igång med det här att rida ut själva, det är något som verkligen kräver mer träning. Men vi är på gång iaf!
Hennes galopp idag var helt otrolig, framåt men ändå inte det minsta stark, utan lyhörd och mjuk som smöööör. Härligt.

Nu hade jag tänkt städa och fixa men jag vet faktiskt inte om jag ska orka engagera mig i det på min vilodag? Känns som att jag bara ska unna mig att vila idag. Ja, så får det nog bli.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.