Förlåt.

Jag ber om ursäkt för tystnaden på bloggen. Det var inte meningen.

Men faktum är att jag har inte mått något vidare de senaste dagarna. Jag har haft migrän more or less varje dag, och det har sugit musten ur mig. Jaja. Nog med gnäll, livet fortsätter som vanligt.

I fredags var A här och vi red ut en runda, såå himla mysigt. Ska lätt göras om flera gånger :)

2015-04-15 21.00.06 2015-04-15 21.00.14

Efter ridturen bar det av in till stan för att äta en alldeles utsökt middag hos M & C (pommes, kött och bea -hellyeah!) och en alldeles förträfflig kväll i väldigt gott sällskap. Det är så jävla kul att umgås med mina fantastiska vänner!

I lördags var jag sliten. Sen ringde S och undrade om jag inte kunde hoppa in och ta morgonmjölkningen på söndagen, även om jag egentligen bara skulle ta kvällsmjölkningen. Vad ska man säga? Det var ju inte så att jag hade bokat in något annat så då är det klart svårt att säga nej. Så det blev jobb både morgon och kväll på söndagen. Men det var ganska trevligt, jag uppskattar verkligen att jobba i ladugården, speciellt nu när jag inte är där så ofta längre.

I måndags var det skola först och sedan jobb, igår skola följt av hemmaplugg och idag var det skola följt av jobb. Hade riktigt roligt på ridskolan idag, barnen fick träna på att leda häst och jag gjorde en liten hinderbana åt dem där hästarna skulle gå förbi påsar med hö – inte det lättaste att hålla emot hungriga ponnyer! Men det blev en hel del skratt iaf, det är alltid roligt.

Wadiah har dessvärre blivit lite åsidosatt de här dagarna. Det är inget vidare att rida när man har ont i huvudet och känner sig seg, så jag tänker att det är lika bra att låta bli. Hon är ju fortfarande ung, så några dagars sammanhängande vila då och då gör henne gott. Och nästa vecka fyller hon 5 år, så det måste hon ju vila upp sig inför.

Kanske behöver jag också vila upp mig lite så den här jäklarns migränhuvudvärken släpper snart. Men vem har tid att vila?

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.