Här vilar vi upp oss…

IMG_2072

 

Ja, Valborg nalkas. Det gäller att vi vilar upp oss. Jag som hade tänkt att ha hela dagen och bara ta det lugnt. För en gångs skull inte vakna bakis och äcklig, för en gångs skull så skulle jag hinna göra iordning mig ordentligt och fixa håret och sminka mig. Inför sista Valborg i Uppsala.

MEEEEEN så hörde bossen av sig och undrade om jag kunde jobba på torsdag. Så vad skulle jag säga? Nej tyvärr jag har tänkt sitta i en park och pimpla vin hela dagen? Nej. Så kan man ju inte göra. Väl?
Så jag fick hoppa in och jobba några timmar på morgonen. Så det blir stress som vanligt. Men men.

Just nu lever jag lite på tanken att det antagligen inte är så långt kvar av stressen. Om lite mer än en månad så har jag förhoppningsvis tagit examen, slutat mina jobb och är på väg till ett helt nytt ställe. Ja vem vet. De två första kommer iaf att stämma. I höst blir det förhoppningsvis ett heltidsjobb, men inte en procent utöver det. Inga extrajobb då inte. Då blir det chill när jag är ledig. Ta det lugnt. Fundera över saker. Ja, det blir nog bra.

 

Nu ska jag sova, imorgon ska jag till skolan, läkaren och jobbet. Blää. Orkar. Inte.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.