Valborg 2015

I torsdags var det valborgsmässoafton. Ja, alla vet ju vad det betyder, speciellt om man är student i Uppsala. Som jag är.

Inledde dagen med några timmars jobb i stallet, sen snabbt in till stan för att umgås med fina vänner i härligt väder i ekoparken. Det var riktigt trevligt och vi hade så mysigt med vår dricka och vår lilla picknick. Stort tack för det tjejer!

IMG_2079 IMG_2081 IMG_2087 IMG_2115 IMG_2116 IMG_2124 IMG_2126

 

Efter parken var det dags att åka tillbaka till Ultuna för att fortsätta vineriet och grilla lite. Det blev en sjujäklarns fest och framåt småtimmarna drog vi oss ner till kåren för att fortsätta festen där. Det blev en riktigt rolig kväll och jag blev för en gångs skull inte alldeles för full. Grattis till mig!

IMG_2139 IMG_2143 IMG_2145
Det där med att späda ut vinet med lite sprite gjorde susen för den där lagom salongsberusade känslan. Synd bara att jag inte är så förtjust i rosé och att späda ut rödvin med sprite är nog inte riktigt lika gott..

Igår fredag mådde jag faktiskt helt okej, var lite seg bara men annars inte direkt bakis. På kvällen ringde R och tyckte att jag skulle komma förbi på ett glas vin och lite mat. Jag tackar inte nej till mat. Eller vin heller för den delen. Och eftersom jag inte kände mig så bakis så var vinet aldrig ett problem ;)

Idag gällde jobb på förmiddagen och sen ett litet äventyr i eftermiddag/kväll. Spännande!
Sen ska jag hem och ladda inför morgondagen. Då blir det storäventyr minsann..

 

Puss!

 

Kommentera