På tal om fredag…

.. Så var jag inne på Willys och handlade lite förut. När jag gick mot mejeridisken var jag inne i mina egna tankar, alltså heeelt inne i mina egna tankar.
Inne i min egna bubbla la jag av en jättegäsp, och en av den där sorten där man inte ens orkar täcka för käften. Helt plötsligt hör jag ett högt och tydligt ”HEJ!”. Jag vaknar till ur min bubbla och ser en Willys kille som tittar på mig och tillägger ”Det är okej, det är fredag! Då blir det ingen fest ikväll?!”. Lite överdrivet fredagskäck, men jag gick ändå småskrattande därifrån med en liten suck och ett något dystert ”nej, det verkar inte så”.

Tänk att man ibland bara är så djupt inne i sin egna bubbla att man inte tänker längre än en gäspning räcker.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.