Fredag Lördag Söndag

Igår hade jag en ganska produktiv dag. Jag gick upp, städade, tvättade, åkte in till Knivsta och köpte lampor och bytte dem på bilen.

IMG_2299

Så nu ser jag även om jag kör bil när det är mörkt! I fredags var jag hos H till ganska sent, och när jag skulle hem insåg jag snopet att båda lamporna på bilen hade gått sönder. Så jäkla typiskt! Fick åka med helljusena på hela vägen hem, inte så populärt! Så sen när jag kom hem mådde jag istället jättedåligt för att de mötande hade blivit så arga på mig för att jag inte bländat av.
Men nu sitter det nya lampor iaf och det är jag glad för!

Efter det blev det en liten tur på ridbanan med min älskade häst. Vi hoppade lite. Det är inte hennes starka sida över huvud taget, hon är alldeles för rädd för ljudet som uppstår om det skvätter lite grus på bommarna. Sen är hon också lite rädd för bommarna. Men det går framåt iaf, när hon väl har fått skritta över bommarna i lugn och ro, travat över i lugn och ro, så kan man så småningom galoppera på hindret. Och då blir hon faktiskt riktigt taggad! Hon verkar tycka att det är lite kul när hon väl börjar känna sig trygg.

 

IMG_2300

 

IMG_2301

 

 

 

Idag har jag jobbat mitt sista pass på Lundby. Känns konstigt. Jag tror att jag kommer att sakna dem, men jag är ganska säker på att jag är välkommen att hälsa på igen om jag vill :)

IMG_2304

 

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.