Businesstrip

Ja för det är just vad jag är på!

I måndags åkte jag ner till Danmark för lite utbildning med jobbet, ska tillbaka till kära Sverige imorgon torsdag. Ska bli skönt att komma hem, saknar djuren något vansinnigt mycket.
Men det är inte utan att jag måste erkänna att jag har lärt mig väldigt mycket på min lilla affärsresa. Som att sova hemifrån till exempel. Det är inte det lättaste! Här har jag gått och vant mig vid att ha en liten sovande Zoega i armhålan som under hela natten blåser varm luft i örat, rytmiskt och lugnande. I Danmark har man visst inga sånna förmåner alls.

Men mycket annat har jag lärt mig också. Väldigt mycket. Det har handlat om produkter, vi har besökt danska bönder och danska kor, det har varit möten, föreläsningar om majs – och gräsensilage, och imorgon blir det ytterligare några studiebesök till danska bönder för att kika lite mer på ensilage. Jag tänker ofta tillbaka och undrar hur jag hade reagerat på om någon berättade för mig för 10 år sedan hur mitt liv ser ut idag. Det är verkligen sjukt hur mycket man förändras med tiden.

Många frågar mig hur det känns på mitt nya jobb. Det är klart man undrar.
Det känns jättebra! Fortfarande lite osäker på hur jag ska få vissa saker att fungera, men jag har en bra känsla! Trippen till Danmark har gjort mig mycket säkrare på flera punkter så det är bara några ytterst få polletter kvar som ska trilla ner. Känns å andra sidan så sjukt att jag har ett riktigt jobb så jag kan inte riktigt känna efter hur det känns. Motsägelsefullt – Ja.

 

IMG_3115

 

 

 

 

 

 

 

IMG_3114

På lördag kommer min nya häst! Ska bli så himla roligt för både mig och älskade Wadiah! Ali är så välkommen :)

 

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.