För att man kan inte alltid vara på topp.

Nej just det. Och idag är en sådan dag när jag inte alls är på topp. Man får liksom acceptera det. Fastän det känns tungt och jobbigt.

I veckan fick pållarna nya skor. Så fina de är. I väntan på hovslagaren satt jag och betraktade dem, det var tyst, de stod stilla, smått tuggande på en tuss hösilage emellanåt. Och jag blev sådär löjligt lätt i själen. Vad som än händer, VAD SOM ÄN HÄNDER, så kommer hästarna alltid att symbolisera lugnet för mig, ro för själen. De är så vackra, och så underbara.

IMG_3207

Den här gången fick de stå lite provisoriskt där J vanligtvis har bilen. Det ska gjutas en platta utanför lösdriften där vi ska stå och sko hästarna i framtiden. Men vi tar en sak i taget.

Kul är det iaf att Wadiah och Ali trivs så bra tillsammans. Det gör de verkligen. De står och myser med varandra hela tiden och titt som oftast kommer man på dem när de står och smusslar och myser under äppelträdet..

IMG_3203

 

Men annars så låter vi den här dagen passera till historien. Det har inte varit en bra dag för mig, och bättre lär den inte bli så länge jag är vaken. Men alla dagar kan väl inte vara bra heller. Det tråkiga är att jag verkar ha kommit in i en formsvacka som jag inte riktigt vet hur jag ska ta mig ur. Men det löser sig nog. Helgen kom väldigt lägligt den här veckan.

IMG_3215

 

Trevlig helg på er!

 

Puss

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.