Öppnar en välkomnande famn…

Började dagen med den obligatoriska morgonpromenaden med lilla Z, sen bar det av på äventyr i Smålandsstenar. Ett mycket litet och kanske lite onödigt sådant, men ändå. Egentligen hade jag hoppats att få träffa S idag, men dessvärre fick jag ta mitt pick och och åka hem igen. Väl hemma fick jag syn på en liten motionscykel som stod och såg ensam ut i pappas verkstad, vilken lycka! Nu kan jag ju äntligen börja med min spinning igen! Det blir ju inte direkt några stora spinningklasser med ledare som det var i Uppsala, men nog ska jag kunna spinna lite på egen hand. Det drog i spinningmusklerna så fort jag fick syn på den så det var bara att springa in, fixa en härlig lista och ett litet ”program” på spotify och sen bar det av, 50 min intensiv spinning och jag kände mig starkare än någonsin!
Inte.
Det kommer nog att ta ett tag innan spinningmusklerna kommer tillbaka, men de är mer än välkomna. Nu ska jag få en sån där riktigt snygg rumpa igen. Den är mer välkommen än någonsin!

Jag brukar försöka ha någon snygg bild till varje inlägg, och jag funderade ett tag över vad jag skulle ha för bild till det här inlägget. En bild på min rumpa kändes inte riktigt okej faktiskt, så det fick bli en bild på den fantastiska ostbrickan jag och päronen festade på häromdagen.
DEN tar det nog några antal timmar på spinningscykeln för att få bort. Men god var den!

 

IMG_0220

 

Imorgon kommer O hit och hjälper mig med hästarna, sen blir det till att åka och hälsa på lille L. Han växer så det knakar. På kvällen börjar SVT sända från Sweden International Horse Show, så det får man inte missa. Tänk att jag trodde nog faktiskt att jag skulle vara där på plats i år också, men livet har en förmåga att te sig lite som det själv har lust med och helt strunta i ens egna tankar och idéer.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.