Fredagssnabbis

Snabbt inlägg om hur duktig jag har varit idag;

Morgonpromenad – städa huset – baka kaka – rida – spinning – vin

Nu är jag heeelt slut. Det är som att jag inte har någon ork nu för tiden. Säger Annie, 70 år gammal.. Nej men förut blev jag i princip inte trött även om jag höll igång hela dagen, snarare tvärtom -att man blev lite uppskruvad. Idag hade jag kunnat gå och lägga mig och sova gott redan kl 18 om det hade varit acceptabelt.

Idag var J här och red, en riktigt härlig ridtur blev det och vi var ute tills det blev mörkt. Tur att det finns reflexer. Kan dock bli tokig på folk som inte har vett att sakta ner när de kör förbi ett par hästar på smala landsvägar. Men men, idioter finns det gott om.
Imorgon kommer O igen och rider lite. Vilken lyx jag har, så många fantastiska underbara människor omkring mig som hjälper mig och bara är.. underbara. Tack för att ni finns!

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.