Kärt återseende

 Idag har Alis förra ägare varit här och hälsat på. Ali kände igen dem på stört och blev överlycklig. Och jag blev också glad för de verkade tycka att Ali hamnat precis rätt, precis som jag tycker. 

Och innan de skulle åka hem ställde hästarna upp sig så fint för att säga hejdå; 

Nu sitter jag inne och oroar mig för den kommande stormen och vad den ska resultera i. Och tycker lite synd om hästarna som är ute, fastän de självklart har alla möjligheter att gå in om de bara vill. Wadiah har så dåligt regntäcke också så är lite orolig att det bara ska bli ett blött påhäng och inte göra någon nytta alls, utan snarare tvärtom. Nej, imorgon får jag åka och köpa ett nytt ordentligt regntäcke till henne. Ali har redan ett riktigt bra så han klarar sig bra inatt. 
Puss! 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.