Tack ni underbara!

Den senaste tiden har ja blivit totalt love-bombad. Det är sant. Mer eller mindre varje dag har det kommit någon oväntad komplimang eller fina ord. Så mycket kärlek, så jag blir helt rörd när jag tänker på det. 

Tack fina, vackra, underbara, bästa ni! Jag är så glad över att ha så många fantastiska människor omkring mig! Och så glad över alla fina ord!

Jag lovar, jag ska själv bli bättre på att ge komplimanger till folk i min närhet, jag tänker så väldigt mycket gott om alla jag tycker om, men det är alldeles för sällan jag säger något. Förlåt för det. Jag är så himla dålig på att ge kärlek, så dålig på att säga hur mycket jag tycker om, så dålig på att lyfta fram andra. Men det ska jag bli bättre på. Det lovar jag. Faktum är -att jag tror jag ska bli bäst på det. Ja. Det ska jag. För som vanligt när jag ska göra något så är det allt eller inget. Så därför ska jag bli absolut bäst på det. Någonting ska jag ju vara bäst på också. 
Och nej, jag vet vad du tänker, men nej. Jag är inte full när jag skriver det här.

Puss på er, underbara!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.