Dopdag extended version

Igår var det ju som sagt Ludvigs dop, min älskade brorson. Lillebror O fick äran att vara fadder till den lille och jag fick den äran att baka en kaka till dopfikat. Kanske inte lika glammigt uppdrag som min lillebror men det var trevligt att kunna bidra med något. Så jag bakade en morotskaka eftersom det är så himla gott och Ludvigs pappa, min bror E, tycker att det är så himla gott.
Mamma fick även hon bidra med en kaka, fastän det blev visst en prinstårta, med hemmagjorda små marsipan fotbollsskor och fotboll på. Mycket poppis må jag lova.

IMG_0440-0IMG_0435

Och jag fick lov att använda min nya svarta spetsklänning för första gången, det var en riktig succé. Klänningen satt som en smäck och jag kände mig nästan smal i den -Win!
I sånna här lägen skulle jag väl haft något flashigt ställe att ställa upp mig så jag kunde visa en helkroppsbild, eller alternativt be någon annan ta ett foto av mig, så ni får se den fina klänningen. Men det kan man ju inte med att be någon om. Vore ju skitpinsamt. Så ni får nöja er med en ansiktsbild inkl. halva överkroppen.

IMG_0454

Dopet var så himla fint och Bror E och hans I såg så kärleksfulla och stolta ut så jag höll på att fälla en tår över hela situationen. Men det gjorde jag ju såklart inte, det hade heeelt förstört mitt smink. Dopfikat var också trevligt, fastän det var så varmt så jag höll på att svimma av och rinna bort från stolen. Det var dock väldigt trevligt och jag träffade folk jag inte sett på väldigt länge. Det är alltid kul att göra, men lite extra kul när man känner att man faktiskt lyckades med både smink och kläder juuuust den där dagen.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.