Lördag

Nu börjar det äntligen lugna ner sig lite, tror jag. Hoppas jag.

Jobbar lite i dagarna, skönt. Skönt att komma ut och träffa lite andra människor och skönt att göra något vettigt på dagarna. Men suget efter ett jobb är stort. Det är fan inte roligt att gå hemma utan ett riktigt jobb. Eller ja, ett riktigt jobb -jag jobbar ju lite då och då på ett riktigt jobb, men det är ingen fast tjänst eller ens ett vikariat på bestämda %, utan bara på timme och lite då och då. Så därför känns det inte riktigt som ett riktigt jobb.

Man vill ju så mycket. Vill komma någonstans, prestera, komma upp sig, känna att man är behövd någonstans, eller att man gör ett riktigt bra jobb. Har man lite ambitioner så måste man ju komma igång snart så man har tid att klättra lite på stegen innan man ska stanna upp och vila. Men det hinns väl med det också. Kanske.

Sen vill jag ju komma igång med Wadiah ordentligt. Just nu är hon på vila, men behöver ny bil och släp så jag kan åka iväg och träna. För bådas skull.
Gah.  Blir tokig när jag tänker på allt jag vill.

Kan också bli lite tokig när jag tänker på hur mycket jag vill jobba, och att ingen har vett att se det och vilja ta vara på det. Men jag fortsätter försöka! Nu har det ju typ inte kommit ut några jobb alls på länge så det har varit lite fattigt. Det kommer nog igång nu efter alla helger och allt.

 

Annars är det mest kallt tycker jag. Jävligt kallt faktiskt. Idag var det typ -14 grader på morgonen när jag åkte till jobbet. Högst otrevligt om ni frågar mig. Men det ska ju inte vara för varmt heller, för då kan man knappt rida. Nej, lagom är bäst. Dvs. ungefär två veckor på våren är bra.

Annars får ni ha en trevlig helg mina vänner, det ska jag ha. Klä på er ordentligt bara, det är kallt ute.

img_0949

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.