Besiktiga bilar är det nya svarta!

Idag har jag jobbat! Sen blev det en sväng till Värnamo för att besiktiga volvon aka. ”hästabilen”.
Den gick inte riktigt igenom, men nästan. Och det var nästan mer än vi hade räknat med.
Efter det bar det av på äventyr, igen. Det är mycket nu.

Har ingen riktig inspiration till att blogga för tillfället, är övertygad om att ni märkt det. Kan bero på att jag har jobbat en del på hemtjänsten det senaste. Där har man ju tystnadsplikt så jag kan liksom inte berätta några roliga historier om vad jag gör på dagarna. För det händer faktiskt en hel del roligt emellanåt.

Imorgon ska jag jobba igen, sen blir det ytterligare en tur till Värnamo och bilbesiktningen. Med Aygon. Det var ju några lampor som inte fungerade så fick ombesiktning på den. Så jävla onödigt kan man tycka. Men men, jag får ju mig en liten utflykt iaf, och så får jag åka till min favoritbutik – Rusta! Där ska jag köpa en lampa och lite annat smått och gott. Såg i deras reklamblad att de hade Elizabeth Arden eight hour cream handkräm hemma -den är sååå himla grym. Måste köpas! Var på Rusta för några veckor sedan när de reade ut så himla fina glas, valde då att inte köpa dem för jag fick beslutsångest, det har jag ångrat nästan varje dag sedan dess. När jag åkte tillbaka för att köpa dem fanns de ju såklart inte kvar. Story of my life.

 

Puss!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.